Στα χέρια πιάστηκαν σταρ του Χόλιγουντ-«Εκείνη φταίει, μου έκλεψε την τσάντα και το iPhone» - iefimerida.gr

Στα χέρια πιάστηκαν σταρ του Χόλιγουντ-«Εκείνη φταίει, μου έκλεψε την τσάντα και το iPhone»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκή ξέσπασε μεταξύ της Τζέιμι Πρίσλι (γνωστή από το My Name is Earl) και της Εστέλα Γουόρεν (γνωστή από το ριμέικ του Planet of the Apes) όταν η πρώτη την κατηγόρησε ότι έκλεψε την τσάντα της βοηθού της.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους βρέθηκαν να γιορτάζουν τα γενέθλια του κοινού τους φίλου, Γκάρι Μάντους. Λίγο μετά την αναχώρηση της 34χρονης Γουόρεν, η βοηθός της Πρίσλι ανακάλυψε ότι κάποιος της έχει κλέψει την τσάντα. Μέσα στην οποία βρισκόταν και το iPhone με όλες τις επαφές της.

Χρησιμοποιώντας το σχετικό application η Πρίσλι διαπίστωσε πως το κινητό βρισκόταν εντός ενός γειτονικού club στο West Hollywood. Οπότε ξεκίνησαν να βρουν τον ένοχο.

Μόλις μπήκε στο club η Πρίσλι είδε την Γουόρεν να κρατάει ένα iPhone και μια τσάντα που έμοιαζε με αυτή της βοηθού της. Οπότε την κατηγόρησε ως κλέφτρα και προσπάθησε να της πάρει το κινητό μέσα από τα χέρια.

Η Γουόρεν, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε ότι το κινητό ήταν δικό της. Αλλά, όταν της ζητήθηκε (σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα) να το ξεκλειδώσει δεν μπορούσε.

Ο καβγάς ήταν τόσο έντονος που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. Η οποία ήρθε αλλά δεν προέβη σε καμία σύλληψη. Τουλάχιστον για την ώρα.

Καμία από τις δυο ηθοποιούς δεν έκανε επίσημη δήλωση στα μίντια. Ενώ άξιο επισήμανσης είναι ότι και οι δυο έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Η Γουόρεν για επίθεση κατά οργάνου της τάξης και η Πρίσλι για υποψία οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εστέλα Γουόρεν Τζέιμι Πρίσλι Bootsy Bellows
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ