Η Καρντάσιαν δείχνει πιο τεράστια από ποτέ-Για όλα φταίει το αεράκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Καρντάσιαν δείχνει πιο τεράστια από ποτέ-Για όλα φταίει το αεράκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσφατη εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στην εκκλησία -με ένα απίστευτα μη κολακευτικό ροζ σύνολο- επιβεβαιώνει όσους επιμένουν ότι η 32χρονη δεν έχει ιδέα πως να ντυθεί.

Το να είσαι έγκυος και να πάρεις κιλά είναι κάτι το απόλυτα θεμιτό. Αν και είναι προφανώς δύσκολο να το αποδεχθείς αν έχεις χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία πάνω στις καμπύλες σου.

Η Καρντάσιαν δείχνει πιο τεράστια από ποτέ-Για όλα φταίει το αεράκι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το πρόβλημα είναι ότι, από τότε που έμεινε έγκυος, η Καρντάσιαν μοιάζει να διαλέγει το απολύτως λάθος σύνολο κάθε φορά που βγαίνει έξω.

Η Καρντάσιαν δείχνει πιο τεράστια από ποτέ-Για όλα φταίει το αεράκι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως το συγκεκριμένο που φόρεσε για να πάει στην εκκλησία μαζί με την μητέρα της. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα ελαφρύ φύσημα του ανέμου για να το κάνει να φουσκώσει και να την κάνει να θυμίζει μπαλόνι.

Η Καρντάσιαν δείχνει πιο τεράστια από ποτέ-Για όλα φταίει το αεράκι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα είναι τόσο έντονα τα δημοσιεύματα για το βάρος της που αναγκάστηκε να ποστάρει μια φωτογραφία στο twitter που την δείχνει με ένα κολάν και την κοιλιά έξω, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει πάρει τόσα κιλά όσα όλοι νομίζουν.

Η Καρντάσιαν δείχνει πιο τεράστια από ποτέ-Για όλα φταίει το αεράκι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ