Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Ταύρος

Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα όποια όνειρά σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η κατάσταση που θα επικρατεί στα οικονομικά σας θα είναι ασταθής, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεωτικών εξόδων που έχετε, αλλά στη πορεία θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Όσοι θέλετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε για την επόμενη εβδομάδα. Στον ερωτικό σας τομέα θα αποφασίσετε να βάλλετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Σκέψεις και προβληματισμοί σας απασχολούν έντονα και παρότι είστε άτομα μεθοδικά και συγκροτημένα, αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας πιο σταθερό αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε . Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας, αφού έχετε ρίξει όλο το βάρος το τελευταίο καιρό. Οι παράνομες σχέσεις μπορεί να είναι γοητευτικές αλλά υπάρχει ο κίνδυνος το επόμενο διάστημα να το πληρώσετε ακριβά. Προσέξτε ιδιαίτερα και τις σχέσεις σας με το φιλικό σας περιβάλλον. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Λέων

Εφαρμόστε κάθε πρωτότυπη ιδέα σας και δεν θα χάσετε. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες προοπτικές διαφαίνονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά κινηθείτε με μελετημένα και σταθερά βήματα. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Στον οικονομικό σας τομέα αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, προσέξτε πολύ. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Οι χειρισμοί σας στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να είναι συνετοί και αποφύγετε να προβείτε σε διακανονισμούς αυτή την περίοδο. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

Σκορπιός

Αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Αυτή την περίοδο θα εργαστείτε σκληρά αλλά στο τέλος θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα εισπράξετε ηθική και υλική ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Όσοι είχατε κάποια παλαιότερα προβλήματα υγείας και τα είχατε αμελήσει μπορεί τώρα να επανέλθουν και να χρειαστούν αντιμετώπιση.

Τοξότης

Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Παράλληλα δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δείτε ότι κάποια σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και θα πάρετε τα πάνω σας.

Αιγόκερως

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης.

Υδροχόος

Αναπροσαρμόστε το τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική στιγμή για να συζητήσετε καινούργιες συνεργασίες ή για να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον.

Ιχθείς

Είναι μια καλή περίοδος για να κυνηγήσετε αλλά και να επιτύχετε τους στόχους σας. Κινηθείτε με προσοχή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Στα επαγγελματικά σας, οι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν, όμως να ξέρετε ότι έρχονται για να σας ανανεώσουν και όχι να σας βλάψουν. Συνεχίστε τις προσπάθειες με επιμονή και επιμονή γιατί τώρα βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ καλό 2011.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ