Τοπικές βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας - Βελτίωση από το απόγευμα - iefimerida.gr

Τοπικές βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας - Βελτίωση από το απόγευμα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άστατο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες το πρωί θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ωστόσο ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το απόγευμα και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανές καταιγίδες. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία θα είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται άστατος καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ