Στο εδώλιο ο παιδεραστής της Κρήτης -Κατηγορείται για ασέλγεια σε 53 ανήλικους - iefimerida.gr

Στο εδώλιο ο παιδεραστής της Κρήτης -Κατηγορείται για ασέλγεια σε 53 ανήλικους

Στο εδώλιο ο παιδεραστής της Κρήτης -Κατηγορείται για ασέλγεια σε 53 ανήλικους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πειραιά θα καθίσει ο προπονητής Νίκος Σειραγάκης, που κατηγορίται για την υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο την 1η Δεκεμβρίου του 2011 και συγκλόνισε την Ελλάδα, αφού ο προπονητής φέρεται πως είχε ασελγήσει σε 53 ανήλικους.

Σύμφωνα με το cretalive η υπόθεση του Σειραγάκη μεταφέρθηκε εκτός του Εφετείου της Κρήτης μετά από αίτημα του κατηγορούμενου, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο Σειραγάκης παραπέμπεται να δικαστεί για ασέλγεια εις βάρος τουλάχιστον 53 ανηλίκων, ως εξής:

  • Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.
  • Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.
  • Για αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
  • Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατ' ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
  • Για ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
  • Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ