Παράνομα πάρκαρε την Jaguar του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον - iefimerida.gr

Παράνομα πάρκαρε την Jaguar του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον

Παράνομα πάρκαρε την Jaguar του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε... παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας υπέπεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος άφησε το αυτοκίνητό του, μάρκας Jaguar, παρκαρισμένο για τρεις ώρες, σε ένα σημείο όπου η διάρκεια στάθμευσης ήταν μόλις 30 λεπτά.

Ο πρωθυπουργός αγνόησε το σχετικό σήμα που υπήρχε (και ήταν ευδιάκριτο) και επισκέφτηκε τα γραφεία της εκλογικής του περιφέρειας, όπου παρέμεινε χωρίς να ανησυχήσει για το τι μέλλει γενέσθαι με το αυτοκίνητό του.

Θα πρέπει να τονιστεί πως στο σημείο που πάρκαρε ο πρωθυπουργός, υπάρχουν καθημερινά περιπολίες αστυνομικών που γράφουν κλήσεις στους παραβάτες – όλως περιέργως, εκείνη τη μέρα δεν εμφανίστηκε ουδείς...

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι κάτοχοι αυτοκινήτων που παραβαίνουν τους κανόνες στάθμευσης αντιμετωπίζουν πρόστιμα ύψους μέχρι 100 λιρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ