Νέο τρίποντο για τον Ολυμπιακό, νίκη-«οξυγόνο» για τον Πανθρακικό - iefimerida.gr

Νέο τρίποντο για τον Ολυμπιακό, νίκη-«οξυγόνο» για τον Πανθρακικό

Νέο τρίποντο για τον Ολυμπιακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δύο... στροφές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα, αρκετές ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό ή να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ.

Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν...χαρίστηκε στον Πλατανιά, καθώς επικράτησε με 4-0 στα Περιβόλια κι έβαλε σε μπελάδες τους Κρητικούς, που θέλουν οπωσδήποτε ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αμπντούν στο 20΄ άνοιξε το σκορ, στο 62΄ ο Φουστέρ έκανε το 2-0, στο 80΄ ο Μήτρογλου το 3-0 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βλαχοδήμος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0 πήρε η Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και παραμένει γερά στο παιχνίδι της κατάκτησης της 5ης θέσης. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ακριτική ομάδα πέτυχε στο 17΄ ο Φλίσκας με ατομική προσπάθεια.

Τέλος, «ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έμεινε ο Πανθρακικός, μετά τη νίκη του με 3-1 επί του ΟΦΗ στην Κομοτηνή. Στο 16΄ ο Ουσέρο πέτυχε το 1-0, για να ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης. Το 2-1 έκανε στο 26΄ ο Μπαϊκαρά, για να σφραγίσει το «τρίποντο» ο Παπαδόπουλος με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 82΄. Από το 68΄ η ομάδα της Κρήτης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακρή με δεύτερη κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Σόουζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ