Ο επιχειρηματίας Κόβας πουλάει τη βίλα του με τα 14 δωμάτια μέσω αγγελίας στους Financial Times [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο επιχειρηματίας Κόβας πουλάει τη βίλα του με τα 14 δωμάτια μέσω αγγελίας στους Financial Times [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βίλα στο Πόρτο Χέλι μεγάλης αξίας πουλάει ο επιχειρηματίας Γιώργος Κόβας, βάζοντας αγγελία στους Financial Times. Η οικογένειά του συμμετείχε στην εταιρεία Bic στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος έχασε πολλά λεφτά εξαιτίας του σκανδάλου με τον χρηματιστή Μέιντοφ στις ΗΠΑ.

Ο χρηματιστής Μπέρναρντ Λώρενς Μέιντοφ έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες του σύγχρονου επενδυτικού κόσμου, καταφέρνοντας να στήσει μια κομπίνα που έφθανε μέχρι τα 50 δισ. δολάρια.

Πετυχημένος χρηματιστής, διαχειριστής κεφαλαίων και πρώην πρόεδρος του Nasdaq ο Μέιντοφ ήταν περιζήτητος στους επενδυτικούς κύκλους και πρόσωπο υπεράνω κάθε υποψίας, ενώ στο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε το 2008 βρέθηκαν πολλές εταιρείες κολοσσοί που έχασαν εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της αγγελίας:

«Πωλείται χερσόνησος απέναντι από το νησί των Σπετσών ανάμεσα σε κρυστάλλινα νερά και στην εξαιρετική από πλευράς ομορφιάς ακτή της Πελοποννήσου.

Τρεις μοναδικές κατοικίες μπροστά στη θάλασσα με 14 δωμάτια, 17 μπάνια, 2 ιδιωτικές προστατευόμενες παραλίες, πανέμορφοι κήποι, πισίνες, εξωτερικό σινεμά, γήπεδα τένις, εκκλησία, με προβλήτα για γιοτ, ελικοδρόμιο και ευκολίες για υπηρετικό προσωπικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ