Κατάργηση 40 οργανισμών προανήγγειλε ο Θ. Πάγκαλος - iefimerida.gr

Κατάργηση 40 οργανισμών προανήγγειλε ο Θ. Πάγκαλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος προανήγγειλε το κλείσιμο 40 οργανισμών που «τον αγνόησαν», όπως δήλωσε, μη δίνοντας στοιχεία, ενώ τάχθηκε υπέρ της μερικής άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο. Σε συνένετευξή του στη ΝΕΤ άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης, ενώ ανακοίνωσε ότι γράφει βιβλίο με τον τίτλο «Μαζί τα Φάγαμε: Ποιοι, πότε και γιατί».

Παρλάλληλα εξαπέλυσε και νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον ως «κόμμα των τραμπούκων».

Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, έκανε λόγο για πράξεις βίας και αθλιότητας, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους». Αντίθετα, όπως είπε, «είναι το κόμμα που ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής».

Ερωτηθείς σχετικά με το «ναυάγιο» συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, σημείωσε ότι είναι υπέρ της συνεργασίας και κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για τη δημοσιοποίηση της συζήτησης που είχε με τον κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η θέση του κ. Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου είναι τελείως αδιέξοδη, επισημαίνοντας πως στο ταξίδι του στην Ευρώπη ο πρόεδρος της ΝΔ «αποδοκιμάστηκε από όλη του την πολιτική οικογένεια».

Σε ό,τι αφορά τον αναβρασμό στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον Πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.

Στο πεδίο της οικονομίας δήλωσε πως υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις στην οικονομία, δεδομένου ότι θα έχουμε θετικό πλεόνασμα στον προϋπολογισμό μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ