Νίκη πρωτιάς της Οκλαχόμα επί των Σαν Αντόνιο Σπερς - iefimerida.gr

Νίκη πρωτιάς της Οκλαχόμα επί των Σαν Αντόνιο Σπερς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 100-88 τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους πλησίασαν σε απόσταση μίας νίκης για την κορυφή της Δύσης.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 27 και ο Κέβιν Ντουράντ με 25 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για την Οκλαχόμα, ενώ από τους Σπερς ξεχώρισαν οι Κάουι Λέοναρντ και Τιμ Ντάνκαν, που σημείωσαν 24 πόντους. Το Σαν Αντόνιο βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης με ρεκόρ 56-20, με την Οκλαχόμα που υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας να έχει ρεκόρ 55-20.

Οι Ντένβερ Νάγκετς, με καλάθι του Αντρέ Ιγκουοντάλα 2,8 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, νίκησαν 95-94 των Ντάλας Μάβερικς, όμως έχασαν με τραυματισμό στο αριστερό γόνατο τον Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος θα απουσιάσει πιθανότατα από τα πλέι οφ. Με τον Κάρλος Μπούζερ να έχει 28 πόντους και 18 ριμπάουντ, οι Σικάγο Μπουλς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Μπρούκλιν Νετς με 92-90.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ