Με λογισμικό Facebook Home θα «τρέχει» το HTC First - iefimerida.gr

Με λογισμικό Facebook Home θα «τρέχει» το HTC First

Με λογισμικό Facebook Home θα «τρέχει» το HTC First
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κυκλοφορία ενός smartphone σε συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών HTC ανακοίνωσε το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, το Facebook.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο κινητό θα ονομάζεται HTC First και θα «τρέχει» με λογισμικό Facebook Home, μια ειδική εκδοχή του γνωστού λογισμικού Google Android «δεμένη» άρρηκτα με τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.

Με λογισμικό Facebook Home θα «τρέχει» το HTC First | iefimerida.gr 0

Η νέα συσκευή διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 και οθόνη 4,3 ιντσών, ενώ η τιμή του αναμένεται να προσελκύσει το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Ήδη, στις ΗΠΑ, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας AT&T θα πουλάει στους πελάτες της το HTC First στην τιμή των 99,99 δολαρίων, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή πώλησης της συσκευής στον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook HTC First Google Android Snapdragon 400
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ