Στουρνάρας: Πάμε στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα με κοινές θέσεις - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Πάμε στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα με κοινές θέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα είχαν αναφέρει νωρίτερα στις δηλώσεις τους οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επιβεβαίωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προσέρχεται με κοινές θέσεις στη διαπραγμάτευση για τα ανοικτά θέματα με την Τρόικα.

Οπως ανέφερε ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης και φυσικά το «καυτό» θέμα του φόρου των ακινήτων. Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι ο νέος φόρος ακινήτων θα εισπράτετται μέσω των Εφοριών από το 2014, ενώ φέτος θα εισπραχθεί μέσω της ΔΕΗ.

«Προερχόμαστε στις συζητήσεις με την τρόικα με κοινές θέσεις σε όλα τα εκκρεμή θέματα», δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου έγινε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρναρας. Για το θέμα του φόρου ακινήτων είπε ότι συζητήθηκαν τα χαρακτηριστικά του νέου φόρου και πως για φέτος και μόνο θα συνεχίσει να εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Ερωτώμενος για το ποσοστό της έκπτωσης στο ειδικό τέλος, επιφυλάχθηκε να απαντήσει λέγοντας πως «θα κάνουμε κάποιες προτάσεις στην Τρόικα και θα σας πούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ