Η Αθήνα ξαναζεί τον έρωτα: Ρωμαίος και Ιουλιέτα - iefimerida.gr

Η Αθήνα ξαναζεί τον έρωτα: Ρωμαίος και Ιουλιέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ωραιότερη ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα του Σέξπηρ, θα συντροφεύσει για μία ακόμη φορά το αθηναϊκό κοινό. Η θεαματική παραγωγή του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» επιστρέφει στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τρεις παραστάσεις στις 5, 6 και 7 Απριλίου.

Ο Ρενάτο Τζανέλα έχει χορογραφήσει το αριστουργηματικό μπαλέτο του Σεργκέι Προκόφιεφ, «αντλώντας έμπνευση από την προσωπικότητα και το ταλέντο των χορευτών του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής», όπως αναφέρει ο ίδιος.

Στην παραγωγή συμμετέχει το σύνολο των χορευτών του μπαλέτου της ΕΛΣ με νέα διανομή.

Την ορχήστρα διευθύνει ο αρχιμουσικός Λουκάς Καρυτινός, τα σκηνικά έχει σχεδιάσει ο Κωνσταντίνος Θεοφάνης, ενώ τα κοστούμια υπογράφει η σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη.

Πρόκειται για μία παράσταση που συνδυάζει υπέροχη μουσική, ευρηματικές χορογραφίες και υψηλή ραπτική με φόντο την θρυλική ιστορία αγάπης που εμπνεύστηκε ο Σαίξπηρ. Πηγή Euronews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ