Εξαφάνισε τα αντιμνημονιακά από την ιστοσελίδα του - iefimerida.gr

Εξαφάνισε τα αντιμνημονιακά από την ιστοσελίδα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος αναπληρωτής Οικονομικών Παντελής Οικονόμου με σειρά άρθρων και δημόσιων παρεμβάσεών του είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του μνημονίου,προτείνοντας μεταξύ άλλων την καταγγελία της δανειακής σύμβασης που η κυβέρνηση έχει υπογράψει. Οι απόψεις του, οι οποίες μέχρι πρότινος βρίσκονταν δημοσιευμένες στο προσωπικό του σάιτ, ξαφνικά.. εξαφανίστηκαν! Δείτε για να καταλάβετε..

«Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Μάλλον υπήρχε το πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο. Για να μπορέσουμε όμως να καταγγείλουμε το Μνημόνιο, διότι αυτή είναι η μόνη λύση που υπάρχει, να καταγγελθεί αυτή η σύμβαση, πρέπει μέχρι τον Ιούνιο όπου είναι η Σύνοδος Κορυφής, η οποία θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις και θα πρέπει να ζητηθεί η έναρξη του μηχανισμού όχι το 2013, αλλά το 2012. Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει, είναι να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που έχει και να ενταχθεί στον μηχανισμό τώρα.»

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από κείμενο το οποίο είχε δημοσιευθεί στο σάιτ του Παντελή Οικονόμου στις 30 Απριλίου. Ποιός να του το έλεγε οτι λίγο πριν την Σύνοδο Κορυφής θα ήταν και εκείνος στην ομάδα του Υπουργείου Οικονομικών που θα αναλάμβανε τις διαπραγματέυσεις. Πλέον στη θέση του κειμένου βρίσκεται αυτή εδώ η κενή σελίδα:

...μέχρι πρότινος στη θέση αυτή βρισκόταν αυτό εδώ το κείμενο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οικονόμου υφυπουργός Οικονομικών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ