«Χρειάζεται ψυχίατρο ο Λαζόπουλος», δηλώνει η Μιμή Ντενίση - iefimerida.gr

«Χρειάζεται ψυχίατρο ο Λαζόπουλος», δηλώνει η Μιμή Ντενίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το γιατί πλέον δεν έχει δικό της θέατρο, πόσο νωρίς είχε «μυριστεί» την κρίση και τι χρειάζεται ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε η Μιμή Ντενίση σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Θεωρώ ότι είναι χυδαίο πια αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι δική μου δουλειά να ψάξω γιατί το κάνει αυτό, είναι δουλειά ψυχαναλυτή. Πάντως δεν είναι κάτι νορμάλ. Καταλαβαίνω το να παίξεις ή να πεις κάτι και αυτό να μην αρέσει και να το σχολιάσουν. Αλλά ένας, έτσι, εκεί που κάθεται να λέει μια φρικαλεότητα για κάποιον, θεωρώ πως είναι πρόβλημα μυαλού. Τις ατάκες ξέρεις πόσο εύκολες τις έχω; Αλλά δεν θα τις πω». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στο Πρωινό Mou σχετικά με τα σχόλια που κάνει ο Λαζόπουλος για εκείνη.

Προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του («Επειδή είμαι αληθινή επαγγελματίας, αν μου έλεγαν πως στο τάδε έργο ο συγκεκριμένος ρόλος πάει μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, θα έλεγα "ναι"»). Ακόμη και αν δεν ξέρει αν είναι ηθοποιός («Δεν νομίζω ότι έχει παίξει κάποιο έργο. Δεν ξέρουμε αν είναι ηθοποιός. Άλλο είναι αυτό που κάνει. Αυτά δεν είναι έργα, είναι προς την επιθεώρηση. Είναι άλλου τύπου πράγματα και δεν τα έχω δει κιόλας»).

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μιμή Ντενίση σχολίασε και γιατί δεν έχει πια δικό της θέατρο: «Δεν έχω το δικό μου θέατρο πια. Δεν ξέρω αν θέλω πια να έχω. Θεωρώ ότι κατά τις εποχές πρέπει να συνάδει και το τι κάνουμε. Εγώ την κρίση την είδα πριν έρθει και μάλιστα παίζαμε τότε με τον Βουτσά και τον Μπουγιούρη τον "Κάκτο" και τελείωνε τότε το συμβόλαιό μου, γιατί ήμουν ήδη 12 χρόνια στο "Ιλίσια". Μου λέει ο Βουτσάς τότε "Μα, θα αφήσεις το θέατρο τώρα που έχει τέτοια επιτυχία;" και του είχα απαντήσει "Τώρα, επειδή έρχεται η κρίση. Εγώ τη βλέπω ότι έρχεται". Θεωρώ άδικο το να δίνουμε αυτά τα αστρονομικά ποσά που ζητάνε αυτοί που έχουν τα θέατρα – γιατί εγώ στο Ιλίσια έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα. Ένα θέατρο μπορεί να ξεκινάει 70 – 80 χιλιάδες, αν μιλάμε για μικρό και να φτάνει και τις 200 χιλιάδες. Είναι άδικο να κάθονται κάποιοι ιδιοκτήτες στα σπίτια τους και εγώ να σκοτώνομαι στη δουλειά για να πληρώσω 150 χιλιάδες ευρώ ενοίκιο, μόνο ενοίκιο! Συν όλα τα άλλα. Τώρα αισθάνομαι πιο ελεύθερη! Τα τελευταία χρόνια δεν αισθανόμουν καλλιτέχνης, αλλά λογιστής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ