Σάλος στη Γαλλία - Αυτοκτόνησε ο γιατρός του Survivor μετά το θάνατο παίκτη - iefimerida.gr

Σάλος στη Γαλλία - Αυτοκτόνησε ο γιατρός του Survivor μετά το θάνατο παίκτη

Σάλος στη Γαλλία - Αυτοκτόνησε ο γιατρός του Survivor μετά το θάνατο παίχτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία από τους δύο θανάτους στο ριάλιτι Survivor. Η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού ανακοίνωσε την Τρίτη πως ο γιατρός πρώτων βοηθειών που εργαζόταν στο ριάλιτι, αυτοκτόνησε μη αντέχοντας την αφόρητη πίεση που του άσκησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ύστερα από το θάνατο ενός παίκτη του παιχνιδιού.

Ο Τιερί Κόστα, ο γιατρός που έβαλε τέλος στη ζωή του είχε αφήσει χειρόγραφο γράμμα αναφέροντας, μάλιστα, ότι τελευταία επιθυμία του ήταν αυτό να δημοσιευτεί.

Ολα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των γυρισμάτων του γαλλικού Survivor για τη νέα σεζόν στην Καμπότζη, ο Ζεράλ Μπαμπίν, που συμμετείχε στο παιχνίδι, πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Παρά το γεγονός ότι οι τοπικές αρχές απέδωσαν τον θάνατο του 25χρονου σε φυσικά αίτια, τα γαλλικά ΜΜΕ άσκησαν βαρύτατη κριτική σε βάρος του γιατρού του «Survivor». Τα γυρίσματα της εκπομπής διακόπηκαν επ' αόριστον. Ωστόσο φαίνεται ότι ο γιατρός δεν άντεξε την πίεση αυτή και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο γράμμα εξηγεί ότι η πίεση που δέχθηκε από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης όταν ένας παίχτης του παιχνιδιού έχασε τη ζωή τη, ήταν αβάσταχτη.

«Η 20χρονη εμπειρία μου αμφισβητήθηκε από τα media και με κατηγόρησαν με ψευδείς ιστορίες», αναφέρει χαρακτηριστικά στο γράμμα του ο Τιερί Κόστα, υποστηρίζοντας, παράλληλα, πως κατά την διάρκεια των ιατρικών του καθηκόντων τηρούσε πάντα τον όρκο του Ιπποκράτη.

H εταιρία παραγωγής Αdventure Line Productions (ALP) που επιμελείται το show, κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης για τις αβάσιμες κατηγορίες και τόνισε την άψογη συνεργασία που είχε με τον γιατρό Τιερί Κόστα για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν, όπως και την ικανότητα και το ήθος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ