«Επαγγελματίας» γοργόνα βουτά στα 35 μέτρα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Επαγγελματίας» γοργόνα βουτά στα 35 μέτρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 32χρονη από το Λος Αντζελες που κολυμπά 35 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού κλέβει τα βλέμματα και όχι άδικα.

Το ξανθό μοντέλο που θεωρείται «επαγγελματίας γοργόνα» δεν αντιμετωπίζει καμία δυσκολία στο να κρατά την αναπνοή της για πέντε ολόκληρα λεπτά και δηλώνει απόλυτα εξοικειωμένη με το υγρό στοιχείο από μωρό μιας και οι γονείς της ήταν δεινοί κολυμβητές.

Μάλιστα η ίδια δηλώνει πως αυτό ήταν το όνειρό της από μικρό παιδί, όταν έβλεπε ταινίες του Χόλυγουντ με γοργόνες.

Για την εμφάνισή της , έφτιαξε μία ουρά που της κόστισε μία περιουσία. Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail, για να φτιαχτεί η υδροδυναμική ουρά από σιλικόνη της Λίντεν χρειάστηκαν επτά μήνες και το κόστος της άγγιξε τα 12.000 ευρώ.

Για τη Λίντεν, η ελεύθερη κατάδυση είναι κατά 70% θέμα ψυχολογίας. «Πρέπει να είσαι πολύ ήρεμος μέσα στο νερό» υποστηρίζει και τα λεγόμενά της τα κάνει πράξη. Ακόμα και όταν κολυμπά δίπλα σε μέδουσες, δελφίνια, ακόμη και καρχαρίες, η «γοργόνα» δεν πανικοβάλλεται. Βεβαίως, όταν κολυμπά σε επικίνδυνα νερά, πάντα συνοδεύεται από ομάδα που έχει επιφορτιστεί για την ασφάλειά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ