Έντονες ανησυχίες ότι το διασημότερο πολυκατάστημα στον κόσμο χάνει το χαρακτήρα του [βιντεο] - iefimerida.gr

Έντονες ανησυχίες ότι το διασημότερο πολυκατάστημα στον κόσμο χάνει το χαρακτήρα του [βιντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα διασημότερα πολυκαταστήματα – ίσως το διασημότερο – στον κόσμο, το Harrods, γεννά ανησυχίες ότι χάνει σταδιακά τον αυθεντικό χαρακτήρα του, καθώς τελεί υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αναφέρει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Business Insider.

Το 2010, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλ-Φαγέντ πούλησε το Harrods στο Κατάρ έναντι 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία ήταν μεγάλη και το ποσό τόσο δελεαστικό που άλλαξε την πρότερη δεδηλωμένη απόφαση του γνωστού μεγιστάνα, o οποίος μόλις μερικές εβδομάδες πριν από την αγοραπωλησία διαλαλούσε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και μετά ο πρωθυπουργός του Κατάρ έβγαλε το μπλοκ επιταγών με αποτέλεσμα το κατάστημα να περάσει στα χέρια νέου επενδυτή...

Τώρα, το ερώτημα που γεννάται είναι εάν ο κολοσσός θα διατηρήσει τον αυθεντικό χαρακτήρα του ή θα γίνει άλλο ένα πολυκατάστημα σαν τα εκατοντάδες των μεγάλων μητροπόλεων του κόσμου, κάτι που πολλοί φοβούνται ότι θα συμβεί ή ότι ήδη συμβαίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ