Σάλος με το «κίνημα» γυναικών στο Twitter που στηρίζουν τον Οσκαρ Πιστόριους - iefimerida.gr

Σάλος με το «κίνημα» γυναικών στο Twitter που στηρίζουν τον Οσκαρ Πιστόριους

Σάλος με το «κίνημα» γυναικών στο Twitter που σαν ταλιμπάν στηρίζουν τον Πιστόρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα με την πρωτοβουλία μιας ομάδας γυναικών που ανέλαβαν τη διαδικτυακή υποστήριξη του πρωταθλητή Οσκαρ Πιστόριους που κατηγορείται για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ.

Το γκρουπ των «ορκισμένων» υποστηρικτών του Πιστόριους που αυτοαποκαλούνται #Pistorians ξεκίνησε την προσπάθεια υποστήριξης του πρωταθλητή από το Twitter.

Τι ακριβώς κάνουν; Ανεβάζουν διαρκώς στο Twitter μηνύματα υποστήριξης προς τον Οσκαρ Πιστόριους, στο hashtag #Pistorians, αλλά και ημίγυμνες φωτογραφίες του πρωταθλητή στο hashtag #OscarPorn.

Η ιδέα της δημιουργίας του γκρουπ - ταλιμπάν υποστηρικτών του πρωταθλητή φέρεται να ανήκει, σύμφωνα με τη Daily Mail, στη Βρετανίδα Λόρα Λάμπντεν η οποία φέρεται να τουιτάρει από το λογαριασμό «Tyger-Lill», ενώ στην ομάδα έχουν προσχωρήσει κορίτσια κυρίως από τη Νότιο Αφρική, αλλά και από τη Βρετανία και τη Γερμανία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ