«Φρέναρε» στην Πλατεία ο Αστέρας Τρίπολης - iefimerida.gr

«Φρέναρε» στην Πλατεία ο Αστέρας Τρίπολης

«Φρέναρε» στην Πλατεία ο Αστέρας Τρίπολης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαίας σημασίας νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πήρε ο Πανιώνιος, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη με 2-1 και... εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία καθώς έχουν 34 βαθμούς, ενώ έμειναν κοντά στο γκρουπ που κάνει «όνειρα» για τα play off, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να παραμείνει μόνος δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στους 53 βαθμούς.

Το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους» έδωσε με κεφαλιά ο Σάμαρης από το ύψος της μικρής περιοχής στο 11ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας στο 64'.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Ντε Μπλάσις με κοντινό πλασέ δύο λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1, που όμως έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ