Ανθρωποκυνηγητό στην Ελλάδα - Βρέθηκε και δεύτερος δραπέτης από τα Τρίκαλα - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό στην Ελλάδα - Βρέθηκε και δεύτερος δραπέτης από τα Τρίκαλα

δραπέτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων ήταν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ισμια Κορινθίας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 25χρονη κοπέλα. Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές εξετάσεις ταυτοποιήθηκε και δεύτερος Αλβανός δραπέτης από τα Τρίκαλα να ήταν στη σπείρα.

Πρόκειται για τον Αλβανό Lita ή Drebata Ermal ή Litor, δακτυλικό αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο τζάμι του πίσω αριστερά παραθύρου του τζιπ που έκλεψαν οι κακοποιοί στο Σολωμό Κορινθίας.

Ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε από αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταβέρνα στην οποία σημειώθηκε η ληστεία.

Σαρώνει την Πελοπόννησο η ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, συνεχίζεται και η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους με μπλόκα στο εθνικό οδικό δίκτυο και τους επαρχιακούς δρόμους της Πελοποννήσου. Την ίδια στιγμή κάνουν φύλλο και φτερό το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί και η αστυνομία εντόπισε το μεσημέρι της Κυριακής εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας, ένα μαύρο όχημα τύπου τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών που στοίχισε τη ζωή της 25χρονης Κατερίνας

Την Κορινθία και τις γύρω περιοχές «χτενίζουν» οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της ληστείας μίας ταβέρνας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και του θανάσιμου τραυματισμού μίας 25χρονης γυναίκας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν τους κακοποιούς που θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, καθώς φαίνονται αδίστακτοι και διαθέτουν βαρύ οπλισμό (όπλα καλάσνικοφ και εκατοντάδες σφαίρες).

Η άτυχη 25χρονη τραυματίστηκε χτυπήθηκε θανάσιμα από τα καλάσνικοφ των ληστών, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Αιμόφυρτη, η νεαρή γυναίκα είχε απευθύνει δραματική έκκληση στον φίλο της, μέσω κινητού τηλεφώνου, να τη βοηθήσει. Αν και μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Αυτός είναι ο πρώτος κακοποιός που ταυτοποιήθηκε

Oι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και μάλιστα ο ένας εξ αυτών -ο εγκέφαλος της απόδρασης- είναι ο Αλβανός Μάρκο Κόλα, γνωστός της ελληνικής αστυνομίας από παλαιότερες υποθέσεις.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την Ελληνική Αστυνομία ο Κόλα θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κόρινθο, καθώς ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης. Πριν από λίγο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις το τζιπ που είχαν κλέψει οι δράστες, από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, εγκαταλελειμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας. Το τζιπ θα μεταφερθεί για έρευνα στα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι 8 δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ