Είναι το Bitcoin το νόμισμα του μέλλοντος; - Στα 92 δολάρια η αξία της κάθε μονάδας - iefimerida.gr

Είναι το Bitcoin το νόμισμα του μέλλοντος; - Στα 92 δολάρια η αξία της κάθε μονάδας

Είναι το Bitcoin το νόμισμα του μέλλοντος; - Στα 92 δολάρια η αξία της κάθε μονά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη άνοδο φαίνεται πως παρουσιάζει το νέο ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η συνολική αξία όλων των Bitcoin που υπάρχουν στην αγορά ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ η συναλλαγματική αξία της κάθε μονάδας είναι 92 δολάρια.

Πλέον τα bitcoin που κυκλοφορούν στην αγορά πλησιάζουν τα 11.000.000 και η αύξηση της συναλλαγματικής τους αξίας είναι πραγματικά εντυπωσιακή αφού μόλις τον περασμένο μήνα η αξία του κυμαινόταν στα 32 δολάρια ανά μονάδα.

Βέβαια ο φόβος των χάκερ αποτρέπει πολλούς μεγάλους επενδυτές να αποφασίσουν την μετάβαση στο νέο ψηφιακό νόμισμα, ωστόσο η τεράστια άνοδος του οφείλεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, στον πληθωρισμό.

Το Economist ωστόσο υποστηρίζει ότι η αύξηση δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, καθώς είναι αποτέλεσμα της αισιοδοξίας που δημιουργήθηκε μεταξύ των χρηστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ