Φάμπρι: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν... @ρχ!δι@» - iefimerida.gr

Φάμπρι: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν... @ρχ!δι@»

Φάμπρι: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν... @ρχ!δι@»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολύ άσχημο τρόπο και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τους παίκτες αντιμετώπισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τονΠλατανιά Χανίων, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να παίζουν στην ομάδα, παίκτες με αίμα και @ρχ!δι@ για να φορούν αυτή τη φανέλα. Αυτή τη στιγμή και από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς λογαριασμούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να φορούν αυτή τη φανέλα γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να τη φορούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φάμπρι, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, «παγώνοντας» όλους όσοι τον άκουγαν.

Συνεχίζοντας, ο Φάμπρι έκανε νέα επίθεση προς του παίκτες του, ζητώντας από τη διοίκηση να προβεί σε απομακρύνσεις παικτών: «Αυτοί που διοικούν πρέπει να δουν καθαρά την κατάσταση, να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι. Να χτυπήσουν γροθιά στο τραπέζι. Αυτή είναι η άποψή μου για τη θέση του συλλόγου και την ιστορία που έχει...».

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι ο Φάμπρι αυτός που θα απομακρυνθεί από τον πάγκο των «πρασίνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ