Συννεφιασμένη Κυριακή με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Συννεφιασμένη Κυριακή με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Συννεφιασμένη Κυριακή με πιθανότητα τοπικών βροχών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Κυριακή στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι επίσης βροχερός με τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα και από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία στα Ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές., αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί από αργά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα βόρεια. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ