Παπαρήγα: «Ερχεται χειρότερο σχέδιο Ανάν ή de facto διχοτόμηση της Κύπρου» - iefimerida.gr

Παπαρήγα: «Ερχεται χειρότερο σχέδιο Ανάν ή de facto διχοτόμηση της Κύπρου»

Παπαρήγα: «Ερχεται χειρότερο σχέδιο Ανάν ή de facto διχοτόμηση της Κύπρου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστες εξελίξεις για την Κύπρο προβλέπει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά την οδυνηρή απόφαση που πάρθηκε από το Eurogroup την προηγούμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παπαρήγα διαβλέπει την προώθηση ενός νέου χειρότερου σχεδίου Ανάν ή τη de facto διχοτόμηση της Κύπρου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News της Κυριακής.

«Το όχι της κυπριακής βουλής ήταν εντός των τειχών, δεν αφορούσε τα λαϊκά συμφέροντα και γι' αυτό εξελίχθηκε σε ένα 'ναι' στο αντιλαϊκό πακέτο», σημειώνει η κ. Παπαρήγα.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αξιοποιεί την χρεοκοπία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου για να εμφανίσει την δική της πολιτική ως μονόδρομο επιβάλλοντας πιο άγρια μέτρα». Τέλος τονίζει ότι το Συνέδριο του κόμματος θα απορρίψει τις απόψεις που «συγκαλυμμένα ή ανοικτά προτείνουν αφοπλισμό του ΚΚΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ