Αλέξανδρος Ρήγας: «Ο Σεργιανόπουλος βασάνιζε τον εαυτό του» - iefimerida.gr

Αλέξανδρος Ρήγας: «Ο Σεργιανόπουλος βασάνιζε τον εαυτό του»

Αλέξανδρος Ρήγας: «Ο Σεργιανόπουλος βασάνιζε τον εαυτό του»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την υπόθεση της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο κλήθηκε να καταθέσει στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, ο φίλος και συνάδελφός του Αλέξανδρος Ρήγας.

«Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του και κυρίως βασάνιζε τον εαυτό του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του.» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ, βαθύτατα συγκινημένος μίλησε και για τη γνωριμία και την σχέση τους.

«Με το Νίκο γνωριστήκαμε το 1997, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σήριαλ "Δύο Ξένοι". Χαθήκαμε για πέντε χρόνια και όταν έμαθα ότι τον είχαν συλλάβει ένιωσα την ανάγκη να του συμπαρασταθώ. Όταν τον είδα στο αστυνομικό τμήμα ήταν τρομαγμένος και μάλλον ξαφνιάστηκε που με είδε» δήλωσε ο γνωστός σεναριογράφος, ενώ αναφέρθηκε και στην μεταξύ τους σχέση λέγοντας ότι «Ήταν μια συναισθηματική σχέση. Ήταν μια έντονη και μεγάλη αγάπη από την πλευρά μου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ