Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 29 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε, λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου παρόλα τα γεγονότα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν με την σχέση σας, θα κάνετε προσπάθειες να καλυτερεύσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

Ταύρος

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας περιμένουν εκπλήξεις τις τρεις τελευταίες μέρες της εβδομάδας. Σε οικονομικό επίπεδο θα αποφασίσετε να αλλάξετε τακτική για καλύτερα αποτελέσματα. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις.

Δίδυμοι

Διανύετε μια περίοδο όπου η επικοινωνία και η συναισθηματική ασφάλεια, σας απασχολούν έντονα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας αλλά και να επεκταθείτε στα επαγγελματικά σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα και παρότι θα αποσυντονιστείτε λίγο, θα σας βγουν σε καλό. Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Βγείτε από την απομόνωση σας, οργανωθείτε καλύτερα γιατί σύντομα θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζεται και στον αισθηματικό τομέα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε.

Λέων

Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Ο αισθηματικός τομέας δεν υπόσχετε πολλά και θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, αρκετά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτή την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντίστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Θα μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε έντονα ερωτικά πάθη και συγκινήσεις με πολλές εμπειρίες.... Στα επαγγελματικά σας κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε να δημιουργήσετε δική σας επιχείρηση αλλά καλό θα είναι να μην κάνετε ακόμα καινούργια ξεκινήματα. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το έτερο ήμισυ σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί το ρίσκο θα είναι μεγάλο και υπάρχει το ενδεχόμενο να ζημιωθείτε. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί μπορεί να πληγωθείτε αργότερα. Ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Προς το τέλος της βδομάδας θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην επέκταση της δουλειάς σας. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και σταματήστε να γκρινιάζετε και να είστε επικριτικοί απέναντι του.

Τοξότης

Αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται για εσάς αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για σημαντικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε συναντήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Μην ξεχνάτε ότι διαδοχικά όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αυτή την περίοδο. Οι δεσμευμένοι, οργανώστε μια κοντινή εκδρομή με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές.

Υδροχόος

Είναι μια καλή περίοδος για όσους θέλουν να ασχοληθούν με σεμινάρια ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με οποιανδήποτε τρόπο. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά προς το τέλος της βδομάδας. Μια πιο διαλλακτική στάση από μέρους σας μπορεί να λειτουργήσει θετικά προκειμένου να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά προβλήματα. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα προς το τέλος της βδομάδας. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν.

Ιχθείς

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι προτεραιότητές σας στον επαγγελματικό τομέα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλή διάθεση. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ