Η Τίνα Μπιρμπίλη απειλεί ότι θα μιλήσει γι' αυτούς που την «έδιωξαν» από τον ΟΟΣΑ - iefimerida.gr

Η Τίνα Μπιρμπίλη απειλεί ότι θα μιλήσει γι' αυτούς που την «έδιωξαν» από τον ΟΟΣΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμικά στο προσκήνιο επιστρέφει η Τίνα Μπιρμπίλη μέσω της... αποχώρησής της από τον ΟΟΣΑ και προειδοποιεί ότι θα μιλήσει για το ποιοι και γιατί την έδιωξαν από τον οργανισμό.

Συγκεκριμένα, χθες ανακοινώθηκε ότι στις 10 Ιουνίου η Τίνα Μπιρμπίλη θα αποχωρήσει από τη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου του ΟΟΣΑ και τη θέση της θα πάρει ο Γιώργος Πρεβελάκης, πρώην καθηγητής στην έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πανεπιστήμιο Tufts. Οπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, όταν ρωτήθηκε για ποιούς λόγους την διώχνουν από τη θέση της, απάντησε με νόημα «Δεν πρόκειται να πω τίποτα τώρα. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα μιλήσω τον Ιούνιο». Η αντικατάσταση θα γίνει στις 10 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να λύσει τη σιωπή της η πρώην υπουργός, σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη.

Η ίδια η κυρία Μπιρμπίλη σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Οσα αποδίδονται ως δηλώσεις μου από ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ