Dice+: Το πρώτο διαδραστικό ζάρι για επιτραπέζια στο tablet [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Dice+: Το πρώτο διαδραστικό ζάρι για επιτραπέζια στο tablet [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο τεχνολογικό γκάτζετ έρχεται να επαναφέρει τα επιτραπέζια παιχνίδια στις προτιμήσεις του κοινού. Πρόκειται για το Dice+, το μοναδικό ηλεκτρονικό ζάρι για επιτραπέζια στο tablet.

Η ιδέα ανήκει στην εταιρία Game Technologies η οποία ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της την κυκλοφορία του Dice+, προσπαθώντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους διάφορους προγραμματιστές να αναπτύξουν νέα επιτραπέζια παιχνίδια για tablets.

Το Dice+ χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να συγχρονιστεί μέσω αυτής με οποιαδήποτε συσκευή. Διαθέτει αισθητήρα μαγνητικού πεδίου, θερμόμετρο, επιταχυνσιόμετρο και έξι λαμπάκια LED που λειτουργούν σε οποιοδήποτε χρώμα, ενώ οι πλευρές του είναι ευαίσθητες στην αφή και ανεξάρτητες μεταξύ τους και η αυτονομία του αγγίζει τις 20 ώρες.

Dice+: Το πρώτο διαδραστικό ζάρι για επιτραπέζια στο tablet [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ