Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Μαρτίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, οι αστρολογικές τάσεις είναι άκρως ευνοϊκές. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί αυτή την βδομάδα. Παράλληλα, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας.

Ταύρος

Έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς τους Λέοντες στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα. Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βιώσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφο σας. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δίδυμοι

Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Επικεντρωθείτε στο έργο που σας έχουν αναθέσει, για να το τελειώσετε γρήγορα, αποφεύγοντας να προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος

Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα θετική, εκμεταλλευτείτε την δεόντως γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν καθυστερήσεις αναβολές έως και ανατροπές. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεων σας, καθώς μόνοι οι πράξεις σας μπορούν. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Στον ερωτικό τομέα οι ανασφάλειες ή κάποια προβλήματα που έχετε με τη σχέση σας μπορεί να σας έχουν κάνει λίγο εγωιστές και να λειτουργείτε σπασμωδικά.

Λέων

Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Προσπαθήστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντα τους και τους εμπιστεύεστε.

Παρθένος

Πληγές, φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους. Αλώβητοι έως και ευνοημένοι θα είστε οι περισσότεροι από εσάς, παρά το δύσκολο σκηνικό που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Από εκεί και μετά θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να πετύχετε τις συμφωνίες που θέλετε. Αποφύγετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Ζυγός

Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια στην σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα συμβούν μεγάλες αλλαγές, που ακόμη και αν σας αναστατώσουν, δεν θα είναι τόσο αρνητικές όσο φαίνονται. Στον οικονομικό τομέα, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Τοξότης

Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Να είσαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, γιατί θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι δρουν πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να σας βλάψουν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα που θα σας αγχώσει. Τα οικονομικά υπόσχονται βελτίωση γι' αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

Αιγόκερως

Δεν θα λείψουν όμως και σε εσάς οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργούν άγχος. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα προκύψουν ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε την σχέση σας. Στον οικονομικό σας τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες με περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Ιχθύς. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ζωή. Προσέχετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις.

Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα από κάπου ή να πραγματοποιήσετε αγορές με πολύ ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι βελτιωμένη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Πρέπει μόνοι σας να κινείτε τα νήματα και να πηγαίνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς. Στα οικονομικά σας, κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε άσκοπες αγορές, γιατί θα πιεστείτε πάρα πολύ για να καλύψετε τα χρέη σας στο μέλλον.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ