Δείτε πού θα μένει ο Πάπας Φραγκίσκος και πού αρνήθηκε να μείνει [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε πού θα μένει ο Πάπας Φραγκίσκος και πού αρνήθηκε να μείνει [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αγίας Εδρας, ο Πάπας Φραγκίσκος Α' αποφάσισε να μη δεχθεί να διαμένει στο παπικό διαμέρισμα, όπως όλοι οι προκάτοχοί του και θα συνεχίσει να διαμένει στο ξενοδοχείο του Βατικανό Casa Santa Marta σε ένα απλό δωμάτιο.

Στο δωμάτιο αυτό έμενε και σε όλο το διάστημα που διήρκεσε η διαδικασία της εκλογής και μάλιστα στο τέλος είχε ζητήσει να πληρώσει και το λογαριασμό με πιστωτική κάρτα. Οταν μάλιστα του είχαν επισημάνει ότι το ξενοδοχείο είναι πλέον δικό του είχε απαντήσει ότι πρέπει να δοθεί το καλό παράδειγμα.

Ο μόνος χώρος που θα χρησιμοποιεί από το «Αποστολικό Παλάτι» είναι το παπικό γραφείο, ώστε να κάνει τις συναντήσεις του και με τους πιστούς.

Για την ιστορία να σημειωθεί πως όταν ήταν αρχιεπίσκοπος στην Αργεντινή, είχε αρνηθεί το αντίστοιχο διαμέρισμα και ζούσε σε μια γκαρσονιέρα.

Δείτε πώς είναι το Αποστολικό Παλάτι

Αυτό θα είναι το υπνοδωμάτιό του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ