Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην Προανακριτική - iefimerida.gr

Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην Προανακριτική

Ακόμα και τη βίαιη προσαγωγή του Παπανδρέου εξετάζουν στην Προανακριτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα και βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Επιτροπή, στην περίπτωση που ο τελευταίος αρνηθεί να πάει και να στείλει υπόμνημα.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να κληθεί μετά την εξέταση Μπίκα προκειμένου να καταθέσει μετά και τις νέες αποκαλύψεις με τα email που ήρθαν στη δημοσιότητα και έδειξαν πως ο τότε επικεφαλής της ΕΥΠ όχι μόνον έχει συνεχιζόμενη εμπλοκή με τις διαδικασίες διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και ενημέρωνε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν είχε αναφέρει στην προηγούμενη κατάθεσή του την επικοινωνία μέσω email υποστήριξε πως τα κρατούσε για την υπερασπιστική του γραμμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ