To όνομα της παντρεμένης παρτενέρ του στο ερωτικό βίντεο αποκάλυψε ο Τζέιμς Φράνκο - iefimerida.gr

To όνομα της παντρεμένης παρτενέρ του στο ερωτικό βίντεο αποκάλυψε ο Τζέιμς Φράνκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ερωτική του ζωή ήταν ο Τζέιμς Φράνκο στα πλαίσια της εμφάνισής του στην ραδιοφωνική εκπομπή του -γνωστού για την εμμονή του με τέτοια θέματα- Χάουαρντ Στερν.

«Το γύρισα όταν ήμουν 19 χρονών με την τότε φιλενάδα μου η οποία πλέον είναι παντρεμένη με παιδί. Θα σου πω το όνομά της γιατί δεν ήταν κάτι κακό. Ήταν κάτι αθώο που γυρίσαμε για προσωπική μας χρήση και όχι με στόχο να βγει στην δημοσιότητα. Ήταν μαζί με την Μαρία Σόκολοφ με την οποία ήμασταν μαζί για 4 χρόνια». Αυτό δήλωσε -για το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει- στον Χάουαρντ Στέρν ο πρωταγωνιστής του Oz. Μην σκεπτόμενος προφανώς ότι αυτή η αποκάλυψη μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην παρτενέρ του που είναι πλέον παντρεμένη με τον μουσικό Άλεκ Πούρο.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Φράνκο παραδέχθηκε ότι όντως έχει αρνηθεί να κοιμηθεί με την Λίντσεϊ Λόχαν την εποχή που έμεναν και οι δυο στο θρυλικό ξενοδοχείο Chateau Marmont. «Δεν ξέρω που το έμαθες αυτό, αλλά όντως είναι αλήθεια. Και δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να καυχιέμαι. Η αλήθεια είναι ότι από τότε αντιμετώπιζε προβλήματα, οπότε αισθανόμουν περίεργα να κάνω κάτι τέτοιο. Ειλικρινά σου λέω ότι την θεωρώ φίλη. Επίσης έχω γνωρίσει πολλούς προβληματικούς ανθρώπους. Με τους οποίους δεν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ