Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Μαρτίου

Τα ζώδια της Tρίτης 27 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ερωτική διάθεση και ευχάριστο κλίμα διαμορφώνετε για εσάς στα μέσα της εβδομάδος και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά. Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αναμένετε να βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Ταύρος

Αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Στα οικονομικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία αν σας χρωστάνε χρήματα να τα πάρετε πίσω.

Δίδυμοι

Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορείτε εύκολα υπολογίσετε τα έξοδα σας. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα υποστούν τριγμούς. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλευτείτε σωστά, αποφύγετε τον πειρασμό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Υποθέσεις και δυσκολίες που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν λυθεί επανέρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν την προσοχή σας.

Καρκίνος

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες σας και θα κινηθείτε πιο άνετα. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Λέων

Αλώβητοι έως και ευνοημένοι θα είστε οι περισσότεροι από εσάς, παρά το δύσκολο σκηνικό που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε.

Παρθένος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σας, σύντομα θα επιστρέψει και αξίζει να την εμπιστευτείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χεριά σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στα οικονομικά σας, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι στενοί συγγενείς να σας επιβαρύνουν με ανάγκες που δεν είχατε υπολογίσει.

Ζυγός

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή, να προβληθείτε, να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναζητήσετε τις αιτίες για τα λάθη που έχετε κάνει και να τα διορθώσετε. Να θυμάστε ότι όποιες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα πρέπει να συνάψετε, να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Ορισμένοι από εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πλέον την στήριξη των άλλων, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Όσοι έχετε εκκρεμότητες με τις οικογενειακές σας σχέσεις είναι μια καλή χρονική στιγμή για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Τώρα θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να ξεμπλέξετε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Τοξότης

Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σας θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Προσγειωθείτε όσο είναι νωρίς και μην κάνετε όνειρα που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες για την πορεία της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Αισθηματικά, θα είστε σε πλεονεκτική θέση, γιατί θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές οι οποίες στο τέλος θα σας βγουν σε καλό. Κρατήστε αποστάσεις από τους κόλακες και τις υποσχέσεις για γρήγορα και εύκολα κέρδη. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

Υδροχόος

Αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό.

Ιχθείς

Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Φροντίστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες αφορούν τα οικονομικά σας. Χειριστείτε τις περιστάσεις με ψυχραιμία και επιχειρήματα με την ελπίδα να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ