Συγκλονιστικό βίντεο: Αγνωστος σώζει τη ζωή δίχρονου κοριτσιού με τεχνητή αναπνοή - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο: Αγνωστος σώζει τη ζωή δίχρονου κοριτσιού με τεχνητή αναπνοή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος ήρωας της Αυστραλίας λέγεται Ρόουαν Ο Νηλ, είναι οικοδόμος στο επάγγελμα και σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ του τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε με συνανθρώπους του σε ένα σούπερ μάρκετ κατά την προσπάθειά τους να σώσουν τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού.

Ολα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες με τον Ρόουαν να βρίσκεται σε ένα σούπερ μάρκετ ακόμη μία τυπική ημέρα.

Ξαφνικά εμφανίζεται έντρομη και φωνάζοντας μια μητέρα κρατώντας στα χέρια της το δίχρονο κοριτσάκι της το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε.

Ανάστατοι οι υπόλοιποι πελάτες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και να προσπαθούν να επαναφέρουν την άτυχη Σαυλάρ χωρίς αποτέλεσμα ενώ η μητέρα και ο πατέρας της ούρλιαζαν από απόγνωση πιστεύοντας ότι έχουν χάσει το παιδί τους.

Τελικά ο Ρόουαν πήρε την κατάσταση στα χέρια του, έβαλε την μικρή στο ταμείο και της έκαν τεχνητές αναπνοές συνεχόμενα μέχρι το κοριτσάκι να ανοίξει τα μάτια του και να δείξει σημεία ζωής.

Αμέσως όλοι ξέσπασαν σε κλάματα με τον Ρόουαν να αγκαλιάζει τον πατέρα του κοριτσιού και να ξεσπάει σε λυγμούς.

Ο Ρόυαν ο Νηλ δήλωσε αργότερα πως είχε παρακολουθήσει μαθήματα πρώτων βοηθειών στο σχολείο, περίπου πριν από μια δεκαετία, ωστόσο, όντας νέος πατέρας και ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να βοηθήσει την άτυχη Σαυλάρ όπως μπορούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ