Κύπρος: Αποκαλύψεις στελέχους της Λαϊκής Τράπεζας για δάνειο 175 εκατ. ευρώ στη Μονή Βατοπεδίου - iefimerida.gr

Κύπρος: Αποκαλύψεις στελέχους της Λαϊκής Τράπεζας για δάνειο 175 εκατ. ευρώ στη Μονή Βατοπεδίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας Μάριος Χατζηγιαννάκης αποκάλυψε ότι η Λαϊκή έκανε στην Ελλάδα δάνειο κίνησης στη Μονή Βατοπεδίου με το ποσό των 175 εκ. ευρώ.

Η Λαϊκή Τράπεζα, της οποίας το «καλό κομμάτι» θα απορροφηθεί από την Τράπεζα Κύπρου, δημιούργησε πρόβλεψη για λογαριασμό 600 εκ. ευρώ σε φυσικό πρόσωπο που χάθηκαν, αποκάλυψε επιπλέον ο κ. Χατζηγιαννάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιαννάκη υπάρχουν πολλά τέτοια στοιχεία. Στην ίδια εκπομπή η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου κάλεσε τον κ. Χατζηγιαννάκη να δώσει στη δημοσιότητα όλα αυτά τα στοιχεία. «Καλέστε μας αύριο στη Βουλή και θα σας τα δώσουμε όλα», ήταν η αντίδραση του μέλους του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι αύριο ο κ. Χατζηγιαννάκης θα καταθέσει τα στοιχεία στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ