Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες του - iefimerida.gr

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες του

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ο Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα εκδοχή των εξελίξεων στην Κύπρο έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος του νησιού, Χρυσόστομος, ο οποίος εμφανίζεται επικριτικός απέναντι στους συνεργάτες του προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένους από τους συνεργάτες του, καθώς πήγαν στο Eurogroup αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι με αποτέλεσμα την απόφαση για κούρεμα καταθέσεων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, εκείνος του ομολόγησε ότι οι εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομικών και της Κεντρικής Τράπεζας δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα και βρέθηκαν μαζί με τον ίδιο προ φοβερού αδιεξόδου.

Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, « ο Πρόεδρος πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες στηρίχθηκε πάνω στους εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Οικονομικών και της Κεντρικής Τράπεζας, δυστυχώς πήγαν εκεί αδιάβαστοι και βρέθηκαν προ φοβερών αδιεξόδων, τους απείλησαν, δεν είχαν εναλλακτική λύση και δέχθηκαν».

«Δεν ήθελε ο Πρόεδρος να κάνει show, να κάνει λαϊκισμό, αν ο Πρόεδρος δεν δεχόταν και επέστρεφε στην Κύπρο θα τον χειροκροτούσαν όλοι, θα τον ανέβαζαν στον τρίτο ουρανό, αλλά συνειδητοποιώντας την ευθύνη του είπε 'θα πάω στην Κύπρο να δω τι γίνεται' και εδέχθη την απόφαση την οποία και δεν εδέχθη η Βουλή», σημείωσε.

Επίσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News τόνισε ότι πρέπει να πληρώσουν και να κάτσουν στο σκαμνί όσοι ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας, ενώ υποστήριξε την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ