Μπλακ άουτ Ολυμπιακού – Ηττα μέσα στο ΣΕΦ με 73-67 από τη Μακάμπι - iefimerida.gr

Μπλακ άουτ Ολυμπιακού – Ηττα μέσα στο ΣΕΦ με 73-67 από τη Μακάμπι

Μπλακ άουτ Ολυμπιακού – Ηττα μέσα στο ΣΕΦ με 73-67 από τη Μακάμπι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ερυθρόλευκοι σχεδόν δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ στο πρώτο ημίχρονο και μοιραία δεν κατάφεραν ποτέ να πιάσουν τη Μακάμπι γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα μέσα στην έδρα τους που ενδέχεται να τους στοιχίσει ακόμη και την πρόκριση.

Το χειρότερο του ημίχρονο στη χρονιά έκανε ο Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επιτρέποντας στους Ισραηλινούς να πάρουν διαφορά είκοσι πόντων στο πρώτο εικοσάλεπτο και να βάλουν σταθερές βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν σαφέστατα βελτιωμένοι, πίεσαν, μείωσαν το σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι παίκτες της Μπακάμπι είχαν εκπληκτικά ποσοστά έξω από τη γραμμή του τριπόντου, οι ζώνες του προπονητή τους Ντέιβιντ Μπλάτ αποσυντόνισε τον Ολυμπιακό.

Σπανούλης και Σλούκας προσπάθησαν να ξυπνήσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα , ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έφτασαν τη διαφορά στους τρεις πόντους, το τρίποντο του Σμιθ από τα οκτώ μέτρα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη της Μπεσίκτας στο top16 μέσα στην έδρα της Σιένα έφερε τα πάνω κάτω στον όμιλο.

Ολυμπιακός,Σιένα,Μακάμπι και Χίμκι συγκατοικούν στη δεύτερη θέση και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές αναμένονται κολασμένες.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 23-41, 49-56, 67-73

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 10(2), Άντιτς 7, Σπανούλης 19(2), Περπέρογλου 5(1), Σερμαντίνι 5, Σλούκας 7(2), Πάουελ 2, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς, Παπανικολάου 8.

Μακάμπι (Μπλατ): Λόγκαν 20(4), Τζέιμς 9, Σμιθ 13(3), Χίκμαν 16(1), Ροθ, Πνίνι 4, Κάνερ Μέντλι 2, Οχαγιόν 8(1), Πλάνινιτς 1, Λάντεσμπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ