Παπούλιας: Σε οικονομικό επίπεδο ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση - iefimerida.gr

Παπούλιας: Σε οικονομικό επίπεδο ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση

Παπούλιας: Σε οικονομικό επίπεδο ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι σε οικονομικό επίπεδο «ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση».εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στην νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.

«Βλέπετε τι γίνεται στην Κύπρο. Σαν να μην έφταναν τα δικά μας, ήρθαν και γι' αυτούς», σημείωσε με έκδηλη την ανησυχία και τον προβληματισμό του ο κ. Παπούλιας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε στην νέα στρατιωτική ηγεσία ότι «αναλαμβάνει τα καθήκοντά της σε μια δύσκολη περίοδο συγκρούσεων και οικονομικού πολέμου».

Ο κ. Παπούλιας τόνισε, επίσης, ότι οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Έθνους, καθώς, όπως είπε, «χωρίς ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίοδο κρίσης, αποδυναμώνεσαι και σε διπλωματική ισχύ».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε σίγουρος ότι η νεα στρατιωτική ηγεσία θα επιτελέσει το καθήκον της με πατριωτισμό, δίνοντας το παράδειγμα πρός όλους.

Από την πλευρά του, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αφού παρουσίασε τους νέους αντιστρατήγους, αντιπτεράρχους και αντιναυάρχους στον Πρόεδρο, σημείωσε ότι «είναι άξιοι, όπως και οι προηγούμενοι» και πώς θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ