Σκότωσε 5 άτομα επειδή δεν δέχτηκαν το «αίτημα φιλίας» της - iefimerida.gr

Σκότωσε 5 άτομα επειδή δεν δέχτηκαν το «αίτημα φιλίας» της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως serial killer χαρακτηρίζεται από τις αρχές μια γυναίκα στο DeQuincy της Λουιζιάνα, που συνελήφθη ως κατηγορούμενη για πέντε φόνους.

Η Lashawndra Harris θεωρείται από την αστυνομία η «δολοφόνος του Facebook» αφού, σε κάθε μία από τις σκηνές αυτών των φόνων βρέθηκε μία κάρτα με το logo του Facebook και την αποδοχή ή απόρριψη αιτημάτων φιλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έρευνες τους οδήγησαν στη Harris από τα σημειώματα που άφηνε στα θύματά της.

«Είναι μάλλον η χειρότερη serial killer στην ιστορία των serial killers. Σε κάθε τόπο εγκλήματος άφηνε και από μία κάρτα όπου είχε γράψει, προς τα θύματά της, πράγματα όπως «Ίσως την επόμενη φορά με κάνεις accept στο Facebook μ@λ@κ@», ή «Ποιος έχει περισσότερους φίλους στο Facebook, σκύλα;», δήλωσε ο αστυνομικός που ερεύνησε τις υποθέσεις.

Μάλιστα φαίνεται ότι προειδοποιούσε τα θύματά της αφού στο λογαριασμό της στο facebook στις πληροφορίες είχε συμπληρώσει «Αν δεν αποδεχτείτε το αίτημα φιλίας μου, θα σας σκοτώσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook αστυνομία θύματα δολοφόνος serial killer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ