Ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βοσνία η Εθνική - iefimerida.gr

Ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βοσνία η Εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014 θέλει να κάνει με αντίπαλο την Βοσνία η Εθνική (21:45, Mega) αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με νίκη θα ανέβει στην πρώτη θέση του ομίλου της, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τους Βόσνιους, ενώ με ισοπαλία οι δύο ομάδες θα παραμείνουν ισόπαλες, με την Βοσνία όμως να έχει το πλεονέκτημα λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων που έχει.

Ο Φερνάντο Σάντος, αν και δοκίμασε στις προπονήσεις το 4-3-3, φαίνεται πως καταλήγει στο 4-4-2 που έχει χρησιμοποιήσει στα προηγούμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Καραγκούνης, αριστερό χαφ θα είναι ο Χολέμπας, ενώ σαν εσωτερικό δεξί χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης. Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Λοντίγκιν, Βύντρα, Μαλεζάς, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Μανιάτης Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Μήτρογλου και Γκέκας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ