Μερική απαγόρευση απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων - iefimerida.gr

Μερική απαγόρευση απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων

ploio
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι, οι οποίοι κατά τόπους φτάνουν τα 9 μποφόρ, δυσκολεύοντας τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, με το λιμενικό να έχει θέσει σε ισχύ από το πρωί μερική απαγόρευση απόπλου.

Λόγω των ισχυρών ανέμων, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων σε Αργοσαρωνικό και Σαλαμίνα, ενώ δεν θα εκτελούν δρομολόγια τα πλοία για Κυκλάδες από Ραφήνα και Λαύριο, με το απαγορευτικό να είναι σε ισχύ από τον Βόλο για τις Σποράδες.

Παράλληλα, κλειστές θα μείνουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη. Σύμφωνα με το λιμενικό, η ΕΜΥ εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για νοτιοανατολικό δυτικό Κρητικό, Ιεράπετρα, Θρακικό, βορειοανατολικό και βορειοδυτικό Αιγαίο, Θερμαϊκό και Στενό Καφηρέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ