Χουντής (ΣΥΡΙΖΑ) στον πρόεδρο του Eurogroup: Εσείς, σε ποια τράπεζα βάζετε το μισθό σας; [βίντεο] - iefimerida.gr

Χουντής (ΣΥΡΙΖΑ) στον πρόεδρο του Eurogroup: Εσείς, σε ποια τράπεζα βάζετε το μισθό σας; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στους χειρισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στην απόφαση για φορολόγηση των καταθέσεων άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

Χαρακτήρισε ανίκανη την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης λέγοντας χαρακτηριστικά στον πρόεδρο του Eurogroup: «Στο Eurogroup είστε ανίκανοι ή έχετε κάποιους άλλους σκοπούς όπως ο κ. Σόιμπλε;».

Μάλιστα συνέχισε απευθυνόμενος με ειρωνική διάθεση προς τον κ. Ντάισελμπλουμ: «Εσείς σε ποια (ασφαλή) τράπεζα βάζετε το μισθό σας, κ. πρόεδρε;».

Στην απάντησή του ο πρόεδρος του Eurogroup αναφέρθηκε σε προσπάθειες «εξισορρόπησης ενός πακέτου το οποίο θα επέτρεπε να υπάρξει ένα νέο μέλλον στην Κύπρο και συγχρόνως να υπάρξει μία συνεισφορά από την ίδια την κυπριακή οικονομία. Ήταν αναπόφευκτο τουλάχιστον κατά την άποψη του Eurogroup ότι θα υπήρχε κάποια συμβολή των καταθετών. Αυτό νομίζω ότι είναι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω στο ερώτημά σας. Αν είμαστε ανίκανοι, ή όχι, αυτό θα το αφήσω σε σας να το κρίνετε».

Παρακολουθήστε ολόκληρο το διάλογο μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ