Ρεκόρ προπωλήσεων κάνει η ρετροσπεκτίβα για τον Ντέιβιντ Μπάουι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρεκόρ προπωλήσεων κάνει η ρετροσπεκτίβα για τον Ντέιβιντ Μπάουι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλέον επιτυχημένη εμπορικά έκθεση όλων των εποχών για το μουσείο Victoria & Albert Musuem στο Λονδίνο έγινε η ρετροσπεκτίβα για τον Ντέιβιντ Μπάουι. Και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει.

«Έχουν πουληθεί ήδη πάνω από 47.000 εισιτήρια για την έκθεση. Είναι οι περισσότερες προ-κρατήσεις που έχουν ποτέ καταγραφεί για μια έκθεση». Αυτό δήλωσε περιχαρής η εκπρόσωπος του μουσείου για αυτό που όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει το πολιτιστικό γεγονός της σεζόν για το Λονδίνο.

Ρεκόρ προπωλήσεων κάνει η ρετροσπεκτίβα για τον Ντέιβιντ Μπάουι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η ρετροσπεκτίβα -στην οποία δεν είχε άμεση ανάμειξη ο Μπάουι- περιλαμβάνει 300 αντικείμενα από τα 50 χρόνια καριέρα του, πολλά από τα οποία δεν έχουν εκτεθεί ποτέ πριν.

Ρεκόρ προπωλήσεων κάνει η ρετροσπεκτίβα για τον Ντέιβιντ Μπάουι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μεταξύ άλλων ο επισκέπτης μπορεί να δει κουστούμια, φωτογραφίες, βίντεο και σκηνικά από τις περιοδείες του. Καθώς επίσης και πιο προσωπικά αντικείμενα όπως τα ημερολόγια του και τετράδια με τους στίχους των τραγουδιών.

Ρεκόρ προπωλήσεων κάνει η ρετροσπεκτίβα για τον Ντέιβιντ Μπάουι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η έκθεση, που έχει διάρκεια ως τις αρχές Αυγούστου, χρειάστηκε τρία χρόνια εντατικής προετοιμασίας προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ