Χρυσόστομος: Η περιουσία της εκκλησίας είναι πάνω από 2 δις και είναι στην διάθεση του λαού [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρυσόστομος: Η περιουσία της εκκλησίας είναι πάνω από 2 δις και είναι στην διάθεση του λαού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στην κυπριακή κυβέρνηση επανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος δήλωσε ότι θεωρεί το «Plan B» ως τη μόνη εναλλακτική λύση για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας.

Την εκτίμηση ότι η κατάσταση της Κύπρου είναι πολύ δύσκολη, με το «Σχέδιο Β'» για τη διάσωση της οικονομίας του νησιού να είναι η μόνη λύση εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος μιλώντας στο Mega: «Εδώ που είμαστε πρέπει όλοι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη για να σωθεί η Κύπρος», είπε.

Παράλληλα, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος τόνισε ότι η περιουσία της εκκλησίας είναι πάνω από 2 δις ευρώ, ενώ η αυτή των μονών και των μητροπόλεων είναι πολύ μεγαλύτερη, ενώ τέλος δήλωσε ότι «η περιουσία της εκκλησίας είναι του λαού, κι αν την χρειάζεται ο λαός είναι όλη στη διάθεσή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ