Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Κάντε αργά και σταθερά βήματα βάζοντας καινούργιες βάσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στα εργασιακά σας θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για να την επέκταση της δουλειάς σας. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπουν πολλά πράγματα σε τάξη και έτσι θα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες ημέρες.

Ταύρος

Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται καλές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, για τους δεσμευμένους και κεραυνοβόλους έρωτες για τους αδέσμευτους και τους κυνηγούς της περιπέτειας. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Θα έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα εισπράξετε την αναγνώριση σας σε συνδυασμό με κάποια αύξηση ή προαγωγή. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, ώστε να μπορείτε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες και μετά να δείτε τι θα κάνετε. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Καρκίνος

Μην απογοητευτείτε από τις όποιες καθυστερήσεις. Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Ο ερωτικός τομέας μέσα από τόση ένταση και πίεση που δέχεστε δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη τύχη. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Λέων

Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μια αρκετά καλή περίοδο για να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

Παρθένος

Αν δεν ικανοποιείστε με το εισόδημα σας, προσπαθήστε να βρείτε άλλους τρόπους για να το αυξήσετε. Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε θα κουραστείτε πολύ. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οργανωθείτε καλύτερα και φτιάξτε ένα πρόγραμμα, αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Στα οικονομικά σας, θα θελήσετε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο όσων έχετε αξιολογήσει ως υλικές αξίες στη ζωή σας, για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές υποθέσεις και ταυτόχρονα να επενδύσετε σε μακροπρόθεσμα κερδοφόρα σχέδια. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, εύκολα μπορεί να γοητευτείτε από πρόσωπα και συμπεριφορές των ανθρώπων που θα γνωρίσετε. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Σκορπιός

Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε και άλλο τα χρέη σας. Ελευθερία και όχι δεσμεύσεις θα απαιτήσετε από τους άλλους και αν θέλουν ας κάνουν και διαφορετικά...Στα επαγγελματικά σας, διατηρήστε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας, για να κερδίσετε την εύνοια και τη βοήθεια τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική.

Τοξότης

Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Μεταθέστε οποιαδήποτε οικονομική διεκπεραίωση περιουσιακών ή κληρονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν για αργότερα για να αποφύγετε τυχόν εμπόδια και κακοτοπιές. Να ξέρετε ότι αν καταβάλλετε πολλές προσπάθειες και κάνετε μεθοδευμένες κινήσεις τότε θα γευτείτε την επιτυχία πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζατε. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις βγάλτε από μέσα σας ότι σας απασχολεί και συζητήστε με ταίρι σας. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να λάβουν τέλος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με προσφιλή ή σημαντικά πρόσωπα.

Αιγόκερως

Αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Στα μέσα της εβδομάδος κάποια από τα σχέδιά σας, μπορεί να μην προχωρήσουν όπως εσείς θα θέλατε. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μετά με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Στα οικονομικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία αν σας χρωστάνε χρήματα να τα πάρετε πίσω.

Ιχθείς

Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Επαγγελματικά να είστε προσεκτικοί με τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Μη φοβάστε τις αλλαγές που θα συμβούν, γιατί θα στο τέλος θα σας ωφελήσουν. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας, διανύετε μια περίοδο στην οποία τα έξοδα θα είναι πολύ αυξημένα και τα έσοδα σας δεν θα μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ