«Σε λίγο καιρό θα είναι όρθιος και θα μας κάνει πλάκα», δηλώνουν φίλοι του Πρωτόπαπα - iefimerida.gr

«Σε λίγο καιρό θα είναι όρθιος και θα μας κάνει πλάκα», δηλώνουν φίλοι του Πρωτόπαπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσσωμο το cast του Βασιλιάδες, καθώς επίσης φίλοι και συνάδελφοι του από προηγούμενες δουλειές (όπως, π.χ. η Λάουρα Νάργες) βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα.

«Οι ελπίδες μου ότι θα πάνε όλα καλά είναι μεγάλες. Δεν το σκέφτομαι αρνητικά. Θα γίνει καλά και σε λίγο καιρό θα είναι όρθιος και θα μας κάνει πλάκα». Αυτό δηλώνει η Μελίνα Σπετσιώτη από τους Βασιλιάδες που παραμένει αισιόδοξη.

Ενώ στο πόσο μαχητής είναι ο Τόμας εστιάζει ο φίλος του, μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου (τον οποίο βλέπετε στην κεντρική φωτό) «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά με τις ευχές, τη συμπαράσταση και τις προσευχές όλων μας, νομίζω ότι τα πράγματα θα έχουν αίσιο τέλος. Είναι μαχητής ο Τόμας, είναι δυνατός και μέσα και έξω και θα τα καταφέρει. Θα σηκωθεί».

Την βοήθεια του Θεού επικαλέστηκε και ο -γνωστός για τα θρησκευτικά του αισθήματα- Νίκος Αναδιώτης «Είμαι αισιόδοξος. Μπορεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος ό,τι κι αν λένε οι γιατροί. Παρακαλώ όσους πιστεύουν να προσευχηθούν με μεγάλη αγάπη και οι άνθρωποί του θέλουν στήριξη αυτή τη στιγμή».

Ενώ για τα όνειρα που έχει για το μέλλον μίλησε η Λάουρα Νάργες «Ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα ο Τόμας. Ήταν ένα παιδί, το οποίο δεν καθόταν ποτέ ήσυχα. Δημιουργούσε πάντα καινούρια πράγματα. Πάρα πολύ ψαγμένο παιδί. Θυμάμαι κιόλας που μου μιλούσε για τις σπουδές του. Σε τόσο μικρή ηλικία έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα για το οποία τον θαύμαζα πραγματικά».

Πέρα από τους επώνυμους, δίπλα στον Τόμας βρέθηκαν και οι υπόλοιποι φίλοι του. Μάλιστα ένας από αυτούς, που κατάφερε να μπει στην εντατική, δήλωσε «Ο Τόμας δείχνει ήρεμος και γαλήνιος σαν να κοιμάται χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά στο πρόσωπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ