Επιμένει ο Καμμένος στην πρόταση μομφής - Θα πάει την Πέμπτη στον Τσίπρα - iefimerida.gr

Επιμένει ο Καμμένος στην πρόταση μομφής - Θα πάει την Πέμπτη στον Τσίπρα

Επιμένει ο Καμμένος στην πρόταση μόμφης - Θα πάει την Πέμπτη στον Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο Πάνος Καμμένος για την υποβολή πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προαναγγέλλοντας ότι την Πέμπτη θα επισκεφθεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να του ζητήσει να τη συνυπογράψει.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς ανέφερε ότι το κόμμα του αποφάσισε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών και τη στάση του στο Eurogroup της Παρασκευής, ζητώντας, παράλληλα, τη συνδρομή του ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι για να περάσει μια τέτοια πρόταση χρειάζονται οι υπογραφές τουλάχιστον πενήντα βουλευτών.

Παρά το γεγονός ότι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρνητική, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με δελτίο τύπου ενημερώνει πως ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί την Πέμπτη τον κ. Τσίπρα, προκειμένου «να του ζητήσει να συνυπογράψει η αξιωματική αντιπολίτευση την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα, την οποία υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Πάντως, όταν ο κ. Στουρνάρας ερωτήθηκε από δημοσιογράφους στη Βουλή για το ενδεχόμενο να κατατεθεί η πρόταση αυτή απάντησε ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και ότι δεν τον ενδιαφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ