Το ΠΑΣΟΚ βλέπει μικτή λύση και με Τρόικα και με Ρώσους για την Κύπρο - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ βλέπει μικτή λύση και με Τρόικα και με Ρώσους για την Κύπρο

Το ΠΑΣΟΚ βλέπει μικτή λύση και με Τρόικα και με Ρώσους για την Κύπρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ρώσοι θέλουν λύση εντός της Ευρωζώνης, επειδή δεν θέλουν να πάνε κόντρα στα συμφέροντα της Γερμανίας και γι' αυτό θα συμφωνήσουν σε μια λύση που θα αποδεχτεί η Τρόικα, εκτιμά το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με κύκλους που πρόσκεινται στην ηγεσία του κόμματος.

Οπως επισημάνθηκε στο iefimerida.gr, η μικρή αυτή λύση θα συνδυάζεται με δανεισμό από τη Ρωσία και συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων.

Ενδεχόμενη έξοδος της Κύπρου από το ευρώ θα σήμαινε, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, μεγαλύτερο κούρεμα των καταθέσεων και φυγή ξένων καταθέσεων από την Κύπρο, αφού οι καταθέτες θέλουν τις καταθέσεις τους σε ευρώ.

Τέλος, εκτιμάται ότι «αν οι Κύπριοι θέλουν να φύγουν από το ευρώ δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος να εγκλωβιστούν σε μια ηρωική αντίδραση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ