H Tρόικα απορρίπτει όλα τα σενάρια που παρουσιάζει η κυπριακή κυβέρνηση - iefimerida.gr

H Tρόικα απορρίπτει όλα τα σενάρια που παρουσιάζει η κυπριακή κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των αρχηγών ή εκπροσώπων των κυπριακών κομμάτων στη Βουλή με την Τρόικα.

Οπως μεταδίδει το Stockwatch, οι πληροφορίες φέρουν το κλιμάκιο της τρόικας να απορρίπτει εναλλακτικές λύσεις που της τέθηκαν από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι βουλευτές αποχώρησαν από το κοινοβούλιο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις ενώ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, η βουλευτής της ΕΔΕΚ Ρούλα Μαυρονικόλα, ο βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης και ο Αδωνης Γιάγκου μέλος του ΠΓ των Οικολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, κατά τη συνάντηση οι επικεφαλής της τρόικας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των κομμάτων για τη νέα πρότασή τους μετά την καταψήφιση χθες από τη Βουλή του νομοσχεδίου για το κούρεμα όλων των καταθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ